Ikea mikroovn

Mikroovn fritstående og til indbygning – Få overblikket her

Mikroovn fritstående og til indbygning – Få overblikket her – IKEA

Du får 5 års garanti på alle modeller, så du ved, at den holder længe. Se det store udvalg af modeller og farver her.

Mikrobølgeovn og kombiovne med varmluft – 5 års garanti

Mikrobølgeovn og kombiovne med varmluft – 5 års garanti – IKEA

Se det store udvalg af mikroovne og kombiovne. Geniale til hurtig madlavning, optøning og opvarmning. Se mikrobølge- og kombiovnene her.

TILLREDA Mikroovn, hvid – IKEA

TILLREDA Mikroovn, hvid Det kunne ikke være nemmere at lave mad – drej på knopperne, og så er maden eller drikkevarerne lynhurtigt klar. Denne lille og praktiske mikroovn er nem at placere stort set overalt. 2 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

Mikroovne og kombiovne til METOD – IKEA

Mikroovne og kombiovne til METOD – IKEA

Mikroovne og kombiovne til METOD

MATÄLSKARE Mikroovn, rustfrit stål – IKEA

MATÄLSKARE Mikroovn, stålfarvet – IKEA

MATÄLSKARE Mikroovn, stålfarvet. Denne mikroovn er nem at bruge, har alle de basisfunktioner, du har brug for, og fordeler varmen ensartet og hurtigt. Det stilrene design matcher MATÄLSKARE ovn og alle vores andre ovne af rustfrit stål.

MATTRADITION Mikroovn, rustfrit stål – IKEA

MATTRADITION Mikroovn, rustfrit stål. Denne mikroovn er nem at bruge, har alle de basisfunktioner, du har brug for, og fordeler varmen ensartet og hurtigt. Den er designet til at matche vores traditionelle køkkener og passer perfekt sammen med MATTRADITION ovn.

TILLREDA Mikroovn, sort – IKEA

TILLREDA Mikroovn, sort Det kunne ikke være nemmere at lave mad – drej på knopperne, og så er maden eller drikkevarerne lynhurtigt klar. Denne lille og praktiske mikroovn er nem at placere stort set overalt. 2 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

KULINARISK Mikroovn komb. med varmluft – IKEA

KULINARISK Mikroovn komb. med varmluft. Kombinationsovn, der har et stort ovnrum og masser af funktioner – et praktisk valg til små køkkener, eller hvis du ofte laver masser af mad og har brug for en ekstra ovn.

FINSMAKARE Mikroovn komb. med varmluft, sort – IKEA

FINSMAKARE Mikroovn komb. med varmluft, sort. Denne vinder af Red Dot Design Award er en mikroovn og ovn i et! Touch-panel og andre smarte funktioner gør det nemmere at lave mad – hver dag.

Keywords: ikea mikroovn, mikroovn ikea